Start iedere 3 weken!

Open Water Diver

€ 549,00
Start iedere 3 weken!

Open Water Diver

€ 549,00
 • Minimum leeftijd: 10 jaar
 • Vereisten vooraf: medisch geschikt en 200m kunnen zwemmen
 • Aantal zwembadsessies : 5
 • Aantal buitenwatersessies : 2 dagen (4 duiken)
 • Materiaal inbegrepen : Ja
 • E-Learning en brevettering inbegrepen : Ja

De PADI Open Water Diver-cursus is een beginnersduikopleiding die deelnemers de basisvaardigheden aanleert om veilig en zelfstandig te kunnen duiken. Tijdens de cursus worden theoretische lessen gegeven over duiktheorie en veiligheidsprocedures. Deelnemers krijgen ook praktische training in een zwembad om essentiële duikvaardigheden te leren, zoals ademhalingstechnieken en het delen van lucht. Vervolgens maken de cursisten buitenwaterduiken onder toezicht van een instructeur, waar ze de geleerde vaardigheden in de praktijk brengen. Na succesvolle afronding ontvangen de deelnemers hun PADI Open Water Diver-certificaat, waarmee ze wereldwijd mogen duiken tot een diepte van 18 meter.

 

Probeer het eerst eens uit!

Discover Scuba Diving

€ 35,00
Probeer het eerst eens uit!

Discover Scuba Diving

€ 35,00

Start NU met jouwinitiatie! Klik hier voor de officiele PADI DSD eLearning!

Het PADI Discover Scuba Diving-programma is ontworpen om mensen kennis te laten maken met de opwindende wereld van het duiken, zelfs als ze geen gecertificeerde duikers zijn. Het programma biedt deelnemers de kans om onder begeleiding van een ervaren duikinstructeur en in een gecontroleerde omgeving de basisvaardigheden van het duiken te ervaren. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van het PADI Discover Scuba Diving-programma:

1. **Geen Voorafgaande Ervaring Nodig:** Het programma is bedoeld voor mensen zonder enige duikervaring. Het is een laagdrempelige manier om te ontdekken of duiken iets voor hen is.

2. **Theorie en Praktijk:** Deelnemers beginnen meestal met een korte theoretische sessie waarin ze essentiële informatie over duiken leren, zoals de basisprincipes van druk en ademhaling onder water. Daarna volgt een praktisch gedeelte waarin ze de basisduikvaardigheden in ondiep water oefenen.

3. **Begeleide Duikervaring:** Na de training in ondiep water maken deelnemers een daadwerkelijke duik onder toezicht van een PADI-professional. Deze duik vindt meestal plaats in een beschutte omgeving zoals een zwembad of een ondiep gedeelte van de zee.

4. **Alle Duikuitrusting Verstrekt:** De benodigde duikuitrusting wordt door het duikcentrum verstrekt. Dit omvat een duikpak, ademautomaat, trimvest, duikbril, snorkel en vinnen.

5. **Certificaat:** Na afronding van het PADI Discover Scuba Diving-programma ontvangen deelnemers geen volledige duikcertificering, maar wel een erkenning van hun deelname.

Het PADI Discover Scuba Diving-programma is een uitstekende manier voor mensen om op een veilige en gecontroleerde manier kennis te maken met duiken voordat ze besluiten om een volledige duikcursus te volgen. Het biedt een voorproefje van de onderwaterwereld en kan dienen als een opstap naar verdere duikavonturen.

Lente-actie geldig tot 30/04/24

Rescue Diver

€ 399,00 € 359,00
Lente-actie geldig tot 30/04/24

Rescue Diver

€ 399,00 € 359,00
 • Minimum Leeftijd: 12 jaar
 • Vereisten vooraf: Advanced Open Water Diver of equivalent
 • Aantal zwembadsessies : 2
 • Aantal buitenwatersessies : 2 dagen
 • Materiaal inbegrepen : neen
 • E-Learning en brevettering inbegrepen : ja

 

De PADI Rescue Cursus is een geavanceerde duikopleiding die duikers leert om risico's te herkennen en effectief te reageren op noodsituaties tijdens het duiken. Tijdens de cursus leren deelnemers reddingsvaardigheden en technieken voor het omgaan met vermoeide, in paniek geraakte of bewusteloze duikers. Ook wordt nadruk gelegd op het ontwikkelen van situatiebewustzijn en het voorkomen van problemen voordat ze ontstaan. Deze intensieve training verbetert niet alleen de eigen veiligheid, maar ook het vermogen om anderen in geval van nood te helpen, waardoor het duiken voor iedereen veiliger wordt.