The basics! The classics! Je vindt ze hier terug. Jouw tijd is kostbaar, dus hieronder een lijstje van onze prijzen. No nonsense... Wens je meer info, scroll naar beneden of klik op de button.

 

Prijslijst 2023

PADI Open Water Diver  :  € 549

Hier start (bijna) alles mee! Je hebt de stap gezet en je wil duiker worden. Welkom in dit avontuur!

De PADI Open Water cursus is één van de meest gevraagde duikcursussen wereldwijd en geeft jou de basis om veilig onder water te gaan. Je leert de technieken om zelfstandig (met een andere buddy of gids) te duiken en bovendien hechten wij extra belang aan een goed drijfvermogen in het water. Wat dat is, ontdek je wel tijdens de cursus, maar hierin zal jij je onderscheiden van andere duikers. Wij zijn trots om dit visitekaartje af te leveren en duikers op te leiden zoals het moet.

Minimum leeftijd: 12 jaar (ben je jonger dan 12, maar ouder dan 8, check dan onze kinderen en jongeren!)

Maximum diepte: 18 meter

Content: eLearning theoriemodules, zwembadsessies (5 modules), 4 buitenwaterduiken

Inbegrepen : PADI Open Water eLearning - zwembadsessies - dagvergunning Ekeren - homologatie brevet - duikverzekering - duikmateriaal

Hey! Kan je door omstandigheden niet een hele cursus meevolgen, dan is het ook mogelijk om een subcursus "Scuba Diver" te volgen. Deze kortere cursus is maar half zo lang dan de reguliere open water cursus, maar nadien zijn er wel wat beperkingen hoe je mag duiken. Vraag er zeker naar indien je deze kortere cursus wenst te volgen. 


PADI Advanced Open Water Diver  :  € 469

Heb je je Open Water brevet (of equivalent) op zak? En het proeft naar meer? Dan is deze doe-cursus zeker iets voor jou. Tijdens deze PADI Advanced Open Water cursus mag je vooral dingen doen. Proeven van al wat duiken kan inhouden, maar steeds een oog op de veiligheid. Je doet tijdens deze cursus 5 adventuredives (mag meer, maar moet niet) waarvan er twee verplicht te kiezen zijn: de navigatieduik en de diepe duik. Daarnaast mag je kiezen uit volgende menukaart:

Nachtduik - Wrakduik - Stromingsduik - Perfecte Trimduik - Oefenen met signalisatieboeiduik - Droogpakduik - Verrijkte lucht duik (*) - Zoeken en Bergen-duik - intro tot Self Reliantduik (min. 100 duiken) - Clean-upduik - intro tot de Rescue-duik. Aan jou de keuze!

Na het behalen van je PADI Advanced Open Water Diver brevet gaat er een hele wereld voor je open en wordt je dieptelimiet 30 meter (21 meter voor Junior Advanced Open Water, jonger dan 15 jaar). Ben je gebeten door één of meerdere avontuurduiken, ga dan gauw naar onze Specialisaties, want daar kan je je echt gaan specialiseren in bepaalde onderdelen. Een echte meerwaarde!

Minimum leeftijd: 12 jaar (ben je jonger dan 12, maar ouder dan 8, check dan onze kinderen en jongerenpagina!)

Maximum diepte: 30 meter (vanaf 15 jaar)

Content: eLearning theoriemodule, 5 buitenwaterduiken

Inbegrepen : PADI Advanced Open Water eLearning - zwembadsessies - dagvergunning Ekeren - homologatie brevet - duikverzekering

Niet inbegrepen: het benodigde duikmateriaal: wij lenen dit graag aan jou uit aan de prijs van 35 euro per duikdag, ongeacht het aantal duiken je op die dag doet. Indien je een klein item ontbreekt (zoals duikcomputer, boei, een paar vinnen of handschoenen,...) geven we je dat ook graag gratis in bruikleen. De door jou gebruikte flessenvullingen worden verrekend (reken op een 5-tal vullingen aan 5 euro). Nog een extraatje: neen, je hoeft niet te zeulen met je materiaal, het terug te brengen op onmogelijke tijdstippen. Jouw instructeur zorgt er voor dat hij/zij al het materiaal mee heeft op de duikstek en neemt het na de duiken gewoon terug mee. Makkelijk toch? Indien we voor specifieke duiken naar betalende duiklokaties moeten gaan, zal je ook jouw inkomgeld moeten betalen. 

Kan je door omstandigheden niet een hele cursus meevolgen, dan is het ook mogelijk om een subcursus "Adventure Diver" te volgen. Deze kortere cursus is maar half zo lang dan de reguliere advanced open water cursus en de verplichting voor de navigatie en diepe duik is hier niet aan de orde. Vraag er zeker naar indien je deze cursus wenst te volgen. 

(*) in combinatie met de Verrijkte luchtspecialtyď‚· 


PADI Rescue Diver  :  € 399

Tijdens de PADI Rescue cursus kijk je verder dan je eigen duikbril. Je hebt inmiddels wat navigatie-ervaring opgedaan tijdens je advanced open water cursus. Misschien heb je wel de zoeken en bergen adventure duik gedaan, want deze zal je alvast een stuk helpen mocht je op zoek moeten gaan nar een vermiste duiker. Maar zover laten we het liever niet komen. Jouw taak als rescue diver is voornamelijk preventie. Het herkennen van problemen alvorens ze tot een ongeval kunnen leiden. En als je dan toch in actie moet schieten, dan geeft deze cursus je een hele reeks hulpmiddelen en technieken mee die er voor zullen zorgen dan je doelgericht en efficient te werk zal gaan. Ook wordt er aandacht besteed aan hoe je na een duikincident omgaat met de omstandigheden. Je bent een waardevolle schakel in de positieve afloop van een duikincident. Vele duikers die deze cursus hebben gevolgd zijn het er mee eens: het een een must-have brevet voor iedere duiker.

Het EFR-brevet (of gelijkwaardig eerste hulpbrevet met reanimatietechnieken) is noodzakelijk voor brevettering.

Minimum leeftijd: 12 jaar 

Maximum diepte: n.v.t.

Content: eLearning theoriemodule, 2 zwembadsessies, 2 buitenwatersessies

Inbegrepen : PADI Rescue eLearning - zwembadsessies - dagvergunning Ekeren - homologatie brevet

Niet inbegrepen: het benodigde duikmateriaal mocht je dit niet hebben. Wij lenen dit graag aan jou uit aan de prijs van 35 euro per duikdag, ongeacht het aantal duiken je op die dag doet. Voor het gebruik van het materiaal in het zwembad rekenen we niets aan en indien je een klein item ontbreekt (zoals duikcomputer, boei, een paar vinnen of handschoenen,...) geven we je dat ook graag gratis in bruikleen. De door jou gebruikte flessenvullingen worden verrekend (reken op een 4-tal vullingen aan 5 euro). Nog een extraatje: neen, je hoeft niet te zeulen met je materiaal, het terug te brengen op onmogelijke tijdstippen. Jouw instructeur zorgt er voor dat hij/zij al het materiaal mee heeft op de duikstek en neemt het na de duiken gewoon terug mee. Makkelijk toch? Indien we voor specifieke duiken naar betalende duiklokaties moeten gaan, zal je ook jouw inkomgeld moeten betalen, maar normaalgezien blijven we wel in Ekeren.


Jouw ding niet gevonden? Misschien vind je het wel onder Specialisaties of Professionele opleidingen