Onze missie

Duiken... het spreekt tot de verbeelding van heel wat mensen. Heerlijk zwevend in het water, genieten, ontspannen, ontdekken. Onze missie is om deze mooie sport op een betaalbare en kwaliteitsvolle manier aan te bieden aan iedereen. Want ook jij kan leren duiken, en het hoeft echt niet duur te zijn. Hiervoor hebben we ook een  concept ontwikkeld waardoor duiken ook voor jou een haalbare kaart is. Ontdek het hier.

Dive Pro Academy beschikt over de rating van 5 STAR Instructor Development Center!

Geniet als lid van de Gentse Bubbledivers VZW of OK Duikschool Zottegem van een korting van 15% op de vermelde prijs!

Oh ja, wij gaan verder dat hetgeen standaard gegeven wordt in de meeste duikscholen of -centers. Omdat wij vinden dat jij de beste opleiding verdient en je niet onnodig voor allerhande extraatjes moet betalen. Wij gaan niet voor fast-food opleidingen waar tijd en geld belangrijker is dan zorg voor de student. Onze slogan "Excellence in Diving" is geen holle slogan. Je zal de meest gedreven en enthousiaste duikinstructeurs ontmoeten. Daar staan wij garant voor!

In ons team zit o.a. meervoudig Silver PADI Course Director Peter Rombaut. Dit is het hoogste brevet binnen PADI en in Vlaanderen kan je deze instructeurs op één hand tellen. Hij is al 20 jaar actief als instructeur en heeft al ettelijke honderden duikers veilig opgeleid. Ook een groot aantal duikinstructeurs van succesvolle Vlaamse  en internationale duikclubs en duikscholen werd door hem opgeleid. Dit maakt dat we beschikken over één van de meest ervaren duikinstructeurs van de Lage Landen. Verder bestaat het team enkel uit enthousiaste duikinstructeurs die dezelfde missie onderstrepen: het beste van zichzelf geven zodat jij als duiker veilig en gerust onder water kan duiken, en dit tegen de beste prijs. Twijfel dus niet om met ons in zee te gaan en begin nu aan die opleidingen! Wij staan klaar voor jou!

Onze website is no nonsense opgebouwd. Hier vind je de essentie terug van de opleidingen. Indien je meer informatie wenst, stuur ons een mail en we antwoorden je zo snel mogelijk.