Ons Top Team

Peter Rombaut, PADI Course Director

 

Maak kennis met Peter Rombaut, een ervaren duiker geboren in 1975 en sinds 1994 actief in de duikwereld. Hij heeft zijn passie voor duiken omgezet in een indrukwekkende reeks certificeringen en trainingen, waardoor hij een ware duikexpert is geworden. Met zijn thuisbasis in Ophasselt (Geraardsbergen) is hij een gerespecteerde naam in de duikgemeenschap.

Sinds 2003 draagt Peter trots de titel van PADI Pro, waarbij hij zijn reis begon als Divemaster en snel doorgroeide naar het niveau van Open Water Scuba Instructor (OWSI) in december 2003. Zijn toewijding en vastberadenheid leidden hem uiteindelijk naar het prestigieuze niveau van PADI Course Director in 2014.

Als PADI COURSE DIRECTOR mag hij, vrijwel uniek in Vlaanderen, PADI instructeurs opleiden. Als Instructor-Trainer in verschillende specialiteiten heeft hij zijn kennis en ervaring gedeeld met duikers van alle niveaus. Of je nu geïnteresseerd bent in diepe duiken, navigatie onder water, nachtduiken, of het vastleggen van de onderwaterwereld door middel van digitale fotografie, Peter is de expert die je zoekt. Met specialiteiten variërend van Peak Performance Buoyancy tot Drift Diver, van Wreck Diver tot Self Reliant, heeft hij een uitgebreid scala aan vaardigheden en kennis die hij graag met anderen deelt.

Daarnaast zet hij zich in voor milieubehoud en educatie. Als Instructeur-Trainer in AWARE Coral Reef Conservation en Project AWARE draagt hij bij aan het behoud van onze prachtige onderwaterwereld. Bovendien is hij goed voorbereid op noodsituaties met certificeringen zoals Emergency First Response, Care for Children, Emergency Oxygen Provider en Search and Recovery.

Met een lange lijst van certificeringen, waaronder Digital Underwater Photographer, Diver Propulsion Vehicle (DPV), en VLAREM II Hoger Redder, is Peter Rombaut niet alleen een expert in duiken, maar ook een toegewijde instructeur die zijn passie en kennis met anderen deelt.

Sluit je aan bij ons op jouw reis onder water en ontdek de schoonheid van de oceaan onder zijn deskundige begeleiding. Of je nu een beginnende duiker bent of je vaardigheden wilt verbeteren, Peter staat klaar om je te inspireren en te begeleiden op jouw duikavontuur.

 

Koenraad Blommaert, PADI IDC-Staff Instructeur

Ontmoet Koenraad Blommaert, een gepassioneerde duiker geboren in 1969 en sinds 2016 betrokken bij de duikgemeenschap. Koenraad heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een bekwame duikprofessional en heeft verschillende mijlpalen bereikt in zijn duikcarrière. Met zijn thuisbasis in Aalst is Koenraad een gewaardeerd lid van de duikgemeenschap in de regio.

In 2018 verwierf hij de titel van PADI Divemaster en zette daarmee de eerste stappen naar zijn professionele duikcarrière. Zijn vastberadenheid en enthousiasme voor duiken leidden hem in 2019 naar het niveau van Open Water Scuba Instructor (OWSI), waardoor hij zijn kennis en passie kon overbrengen op nieuwe generaties duikers.

Het verlangen naar voortdurende groei en het delen van zijn ervaringen brachten hem naar een nieuwe fase in zijn loopbaan. In 2023 behaalde hij de status van PADI IDC Staff, wat getuigt van zijn bekwaamheid om toekomstige duikinstructeurs op te leiden en te begeleiden tijdens de Instructor Development Courses.

Koenraad's bijdrage aan de duikgemeenschap gaat echter verder dan zijn professionele prestaties. Zijn enthousiasme voor duiken en onderwijs wordt gevoed door zijn liefde voor de onderwaterwereld en zijn wens om anderen te inspireren om deze prachtige omgeving te verkennen en te waarderen.

Als inwoner van Aalst is Koenraad niet alleen een ervaren duikinstructeur, maar ook een toegewijd lid van de lokale duikgemeenschap. Zijn kennis strekt zich uit tot diverse specialiteiten, waaronder diepzeeduiken, navigatie, nachtduiken, en meer.

Of je nu een beginnende duiker bent of je vaardigheden wilt verbeteren, Koenraad staat klaar om zijn passie voor duiken met je te delen en je te begeleiden op jouw duikavontuur. Sluit je aan bij ons en ontdek de opwinding van de onderwaterwereld onder zijn deskundige begeleiding.