PADI Bubblemaker (vanaf 8 jaar) : € 79

Bubblemaker is net zo leuk als het klinkt - een kans voor kinderen om bellen te blazen door te duiken. Kinderen van minimaal 8 jaar oud kunnen met duikuitrusting onder water ademen en in ondiep water rondzwemmen. Geef een feestje of vier een verjaardag door met vrienden en familie een onvergetelijk, spannend Bubblemaker evenement te organiseren (groepsprijs te bekomen via contact)

Een kind moet 8 jaar of ouder zijn. Kinderen moeten zich goed voelen in het water, maar ervaring is niet nodig. Goedkeuring van de ouders is vereist.

PADI Seal Team (vanaf 8 jaar)

Welkom bij het PADI Seal Team! Ontdek de onderwaterwereld vol plezier, vrienden en avontuur, speciaal voor avonturiers van 8 tot 10 jaar. Op basis van oefeningen uit de echte duikcursus ga je heel wat dingen ontdekken en ben je helemaal klaar om, van zodra je 10 wordt, je buitenwaterbrevet te behalen. Leer teamwork, respect voor het milieu en veiligheid, allemaal in een omgeving die perfect is voor jouw leeftijdsgroep. Maak nieuwe vrienden die net zo enthousiast zijn over de oceaan als jij. Het PADI Seal Team is jouw ticket naar spannende onderwateravonturen die je nooit zult vergeten!

PADI Junior Open Water Diver (vanaf 10 jaar)

Hey! Je bent jong en je wilt wat van de wereld zien? Zin in een uitdagende sport die je even "van de wereld" brengt? Wel hier is het!

De PADI Junior Open Water cursus is één van de meest gevraagde duikcursussen wereldwijd en geeft jou de basis om veilig onder water te gaan. Je leert de technieken om zelfstandig (als jongere met een volwassene) te duiken en bovendien hechten wij extra belang aan een goed drijfvermogen in het water. Wat dat is, ontdek je wel tijdens de cursus, maar hierin zal jij je onderscheiden van andere duikers. Wij zijn trots om dit visitekaartje af te leveren en duikers op te leiden zoals het moet.

Minimum leeftijd: 10 jaar 

Maximum diepte: 18 meter (12 meter als je jonger bent dan 12)

Content: eLearning theoriemodules, zwembadsessies (5 modules), 4 buitenwaterduiken

Inbegrepen : PADI Open Water eLearning - zwembadsessies - dagvergunning Ekeren - homologatie brevet - duikverzekering

Niet inbegrepen: het benodigde duikmateriaal: wij lenen dit graag aan jou uit aan de prijs van 35 euro per duikdag, ongeacht het aantal duiken je op die dag doet. Voor het gebruik van het materiaal in het zwembad rekenen we niets aan en indien je een klein item ontbreekt (zoals duikcomputer, boei, een paar vinnen of handschoenen,...) geven we je dat ook graag gratis in bruikleen. De door jou gebruikte flessenvullingen worden verrekend (reken ongeveer een 6-tal vullingen aan 5 euro). Nog een extraatje: neen, je hoeft niet te zeulen met je materiaal, het terug te brengen op onmogelijke tijdstippen. Jouw instructeur zorgt er voor dat hij/zij al het materiaal mee heeft op de duikstek en neemt het na de duiken gewoon terug mee. Makkelijk toch?

Hey! Kan je door omstandigheden niet een hele cursus meevolgen, dan is het ook mogelijk om een subcursus "Scuba Diver" te volgen. Deze kortere cursus is maar half zo lang dan de reguliere open water cursus, maar nadien zijn er wel wat beperkingen hoe je mag duiken. Vraag er zeker naar indien je deze kortere cursus wenst te volgen.